Híreink

Áramfogyasztók figyelem!

Tisztelt áramfogyasztók!

Többszöri vizsgálat után kiderült, hogy az áram hálózatunk néhány horgásztárs túl fogyasztása miatt, alkalmatlan az igények maradéktalan kielégítésére. Az áramszolgáltatóval folytatott tárgyalások kapcsán közlöm, a vételezési hely nagyobb amper számú vételezést nem tud biztosítani részünkre. A megoldás egy új rendszer kiépítése lenne, ami folyamatban van, de a jelenlegi helyzetben biztosat nem tudunk mondani. Éppen ezért a szolgáltatóval való egyeztetés kapcsán, az a megállapodás született, hogy a jelenlegi ellátás biztosítására, hogy a fogyasztók maximum fázisonként 6 amper vételezésében maximáljuk.

Ezért hálózati szerelők járnak körbe, akik ellenőrzik az órákat, kismegszakítókat. Ahol nem megfelelő ott javítják, cserélik azokat, ezek után az óra és a kis megszakítók plombázásra kerül!
Akinek ez a fajta vételezési módszer nem megfelelő – az egyenlőre, pl: saját aggregátorral, ami belefér a fogyasztási limitbe – oldhatja meg a többlet fogyasztást. Akinek ez a lehetőség nem megfelelő, annál sajnos a többi fogyasztó érdekében az áramellátást meg kell szüntetnünk.
Ez a döntés szakmai szempontokból született annak érdekében, hogy mindenkinél a nem extra igényeket ki tudja elégíteni!
Kérjük, hogy a szerelők részére, az órákat és a dobozokat, nyitott állapotban hagyjuk, mert ahol nem tudnak hozzá férni az egységekhez, ott sajnos a zárat, vagy lakatot el kell távolítani.
Megértéseteket köszönjük, és amennyiben az áramszolgáltatóval változás történik, mindenkit azonnal értesítünk.

Üdvözlettel, a vezetőség nevében:

Albach Róbert elnök