Híreink

2024. évi Horgászrend, engedélyek és jegyárak

Tisztelt Tagok! Tisztelt Horgásztársak!
Sikeresen lezajlott az idei Tisztújító Közgyűlés, amelyen, az új vezetőség megválasztása mellett,  elfogadásra kerültek, az egyesület vizeire vonatkozó 2024. évi szabályozások is. Az Öregpotyka Horgász Egyesület frissen megválasztott vezetősége a következő:

  • Elnök: Papp Gábor
  • Titkár: Schuszt György
  • Gazdasági vezető: Nemes Károly
  • Ellenőrzési referens: Balya Róbert
  • Környezetvédelmi/ Társadalmi munka referens: Lelovics Károly
  • Tógazda: Brunda József
A Vezetőség ezúton is szeretné kifejezni köszönetét a tagságnak a megszavazott bizalomért. Az elkövetkező öt évben is minden tőlünk telhetőt megteszünk az egyesület fejlődéséért, illetve azért, hogy horgásztársaink békés, nyugodt környezetben hódolhassanak horgászszenvedélyüknek, és a pihenésnek.
Továbbra is számítunk a tagság segítő támogatására, és aktív részvételére az egyesület életében jelentős eseményeken, és az ezzel összefüggő feladatok lebonyolításában.
Számítunk a vendég horgászok támogatására is abban, hogy segítenek megóvni és tisztán tartani a tavaink gyönyörű környezetét.
AKTUÁLIS FRISS HIREK
Az első fontos változás, hogy 2024. március 01-től lehetőséget biztosítunk az online napijegy vásárlásra a Pontyos- és Élmény-tóra a horgaszjegy.hu oldalon.
Ezzel egyidőben megnyitja kapuit az Élmény-tó, és reggel 7 órától 17 óráig várja a kikapcsolódni vágyó horgászokat.
Májustól hosszabb nyitvatartási időben,napkeltétől- napnyugtáig lesz látogatható az Élmény-tó.
Minden kedves horgásztársnak jó szórakozást, és élményekben gazdag kikapcsolódást kíván az Öregpotyka Horgász Egyesület Vezetősége.